Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen?

Als u iets op onze site besteld dan krijgt u na het betalen een proefdruk toegestuurd. Wanneer u wijzigingen heeft kunt u dit doorgeven en wordt het voor u aangepast.  Bijvoorbeeld als het gekozen lettertype toch niet zo mooi lijkt, dan kunt u het nog veranderen. Hierdoor krijgt u altijd wat u graag wilt hebben.

Eigen logo op de stickerset of andere producten?

Heeft u een sponsor of zelf een bedrijf? En wilt u dat logo op uw stickerset of andere producten op onze site? Stuur dan een email met uw logo in een van de volgende formaten: .eps, .ai, .cdr, .pdf  (Vector bestand) en vermeld er bij om welk design het gaat.

*.jpg, .png. en andere bitmap formaten worden niet ondersteunt.

U kunt, wanneer u niet in bezit bent van de juiste formaten, het beste vragen aan desbetreffende bedrijven dat zij het opvragen bij hun reclame bureau of degene die het heeft gemaakt.

Hulp nodig bij het plakken?

U kunt uw te beplakken voorwerp ook laten bestickeren door onze medewerkers. Stuur een email naar info@dws-decals.nl en vraag naar de voorwaarden. Ook kunt u een instructie video zien.

Tevens kunt u tegen meerprijs ontvetter tbv het plakken bij ons kopen, deze zult u ook binnekort online op onze site kunnen betellen.

 

Kleine Oplages

Wanneer je evt schade hebt gereden en er kleine delem opnieuw moeten, kan dit natuurlijk. Hou wel rekening mee dat we orderkosten moeten rekenen van 25,- euro

Social media

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/dws.decals.5

Instagram: https://www.instagram.com/dwsdecals/?hl=nl

Vind ons ‘leuk’ en doe mee met wedstrijden en andere leuke acties!