Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen?

Als u iets op onze site besteld dan krijgt u na het betalen een proefdruk toegestuurd. Wanneer u wijzigingen heeft kunt u dit doorgeven en wordt het voor u aangepast.  Bijvoorbeeld als het gekozen lettertype toch niet zo mooi lijkt, dan kunt u het nog veranderen. Hierdoor krijgt u altijd wat u graag wilt hebben.

Eigen logo op de stickerset of andere producten?

Heeft u een sponsor of zelf een bedrijf? En wilt u dat logo op uw stickerset of andere producten op onze site? Stuur dan een email met uw logo in een van de volgende formaten: .eps, .ai, .cdr, .pdf  (Vector bestand) en vermeld er bij om welk design het gaat.

*.jpg, .png. en andere bitmap formaten worden niet ondersteunt.

U kunt, wanneer u niet in bezit bent van de juiste formaten, het beste vragen aan desbetreffende bedrijven dat zij het opvragen bij hun reclame bureau.

Hulp nodig bij het plakken?

U kunt uw te beplakken voorwerp ook laten bestickeren door onze medewerkers. Stuur een email naar info@dws-decals.nl en vraag naar de voorwaarden. Ook kunt u een instructie video zien.

Tevens kunt u tegen meerprijs ontvetter tbv het plakken bij ons kopen, deze zult u ook binnekort online op onze site kunnen betellen.

Social media

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/dws.decals.5

Instagram: https://www.instagram.com/dwsdecals/?hl=nl

Vind ons ‘leuk’ en doe mee met wedstrijden en andere leuke acties!