Veelgestelde vragen

 

Hoe werkt het bestellen?

Als u iets op onze site besteld dan krijgt u na het betalen een proefdruk toegestuurd. Wanneer u wijzigingen heeft kunt u dit doorgeven en wordt het voor u aangepast.  Bijvoorbeeld als het gekozen lettertype toch niet zo mooi lijkt, dan kunt u het nog veranderen. Hierdoor krijgt u altijd wat u graag wilt hebben.

*De designs zijn gemaakt op de jaartallen van de modellen, dit doen wij om het beste van het model naar boven te halen. Design technisch is het daarom niet mogelijk om een design te kiezen van het type model wat niet overeenkomt met uw eigen model.
Dit geldt ook voor het gebruiken van uw oude design op een nieuw model.

 

 

Eigen logo op de stickerset of andere producten?

Heeft u een sponsor of zelf een bedrijf? En wilt u dat logo op uw stickerset of andere producten op onze site? Stuur dan een email met uw logo in een van de volgende formaten: .eps, .ai, .cdr, .pdf  (Vector bestand) en vermeld er bij om welk design het gaat.

*.jpg, .png. en andere bitmap formaten worden niet ondersteunt.

U kunt, wanneer u niet in bezit bent van de juiste formaten, het beste vragen aan desbetreffende bedrijven dat zij het opvragen bij hun reclame bureau of degene die het heeft gemaakt.

*Het gebruik van logo's die u niet direct sponsoren is uw eigen verantwoordelijkheid.

 

Kleuren aanpassen

De kleuren voor uw design kunnen aangepast worden naar wens, mits dit design technisch realistisch is om uit te voeren.

 

Ik heb een bestelling gedaan, hoe gaat het verder te werk?

Bij custom producten ontvang u eerst een drukproef ter controle. Dit gebeurd gemiddeld binnen 5 werkdagen. Is deze akoord? Dan wordt deze gereed gemaakt volgens de aangegeven levertijd. Bij vaste producten wordt uw bestelling zo snel mogelijk opgestuurd.

* De levertijden van de custom producten kunnen in de maanden December t/m April langer zijn.

 

Ik ontvang geen mail

Heeft u geen mail ontvangen? Dan kan het zijn dat deze in uw spam folder terecht is gekomen.

 

Leveringen

Wij leveren wereldwijd.

 

Hulp nodig bij het plakken?

U kunt uw te beplakken voorwerp ook laten bestickeren door onze medewerkers. Stuur een email naar info@dws-decals.nl en vraag naar de voorwaarden. Ook kunt u een instructie video zien.

Tevens kunt u tegen meerprijs ontvetter tbv het plakken bij ons kopen, deze zult u ook binnekort online op onze site kunnen betellen.

 

Kleine Oplages

Wanneer je evt schade hebt gereden en er kleine delen opnieuw moeten, kan dit natuurlijk. Hou wel rekening mee dat we orderkosten moeten rekenen van 25,- euro

 

Social media

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/dws.decals.5

Instagram: https://www.instagram.com/dwsdecals/?hl=nl

Vind ons ‘leuk’ en doe mee met wedstrijden en andere leuke acties!